Otse põhisisu juurde

Naerupallide väljasõit Pannjärvele

 Ilusal neljapäeva hommikul alustasid Naerupallide rühma lapsed väljasõitu võileiva teoga, et matkal kehakinnistust võtta ja sooja teed juua. 

Pannjärvel uurisid lapsed mida metsas leidub. Tähelepanelikumad lapsed nägid seeni. Suurt elevust pakkus kärbseseen, olid teised vast suured ja vägevad.  Vaatlesime metsas puid, lapsed said oma oskusi taas näidata, tundsid ära kasepuu ning kuusepuu. Kuusepuu okkaid sai iga laps ka ise katsuda.  Terasemad lapsed märkasid sambla sees kasvamas üksikuid pohli.  Lapsed panid proovile  liikumisharjutusi, mida katsetasid maha kukkunud palgil.

Pannjärve mänguala oli matka lõpp-punktiks, kus sõime kaasa tehtud võileibu, kurki ning jõime sooja teed. Lastele meeldis mängualal mängida ja suureks hitiks oli kaalukiik, mille peal said nad mitmekesi olla. Tagasi teel kippus mõnel üksikul uni peale tulema, kuid suunates neid aknast välja vaatama, et erinevaid loomi märata, ajas une taas minema. Naerupallid olid igati rahul metsas matkamisega. Pole teised enam ühti nii väiksed .

                                                            




Kommentaarid